Barres Tandartsen is de nieuwe naam
van Tandartsenpraktijk Hekman.

Jamah Barres Tandartsen

Beste patiënten,

Na ruim 40 jaar praktijk aan de Zonnelaan 28 is het tijd om het stokje door te geven aan de nieuwe generatie. In 1983 begon ik met nul patiënten maar de praktijk is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bloeiende kliniek met acht medewerkers. Ik heb de tandheelkunde altijd met veel plezier uitgeoefend, veel nieuwe technieken en innovaties kunnen toepassen.

Ik heb genoten van het fijne contact met jullie, mijn patienten. Het vertrouwen dat jullie in mij stelden heb ik als een voorrecht ervaren. Met velen van jullie heb ik warme banden opgebouwd, goede gesprekken gehad over lief en leed en levens zien ontwikkelen door de tijd. Het mogen werken in een hecht en gezellig team heeft ook enorm bijgedragen aan mijn werkplezier.

Gelukkig heb ik een uitstekende opvolger kunnen vinden in Jamah Barres, opgegroeid in de wijk. Ik ben er van overtuigd dat hij de praktijk zal voortzetten met dezelfde zorg en aandacht, samen met het bekende team. Hoewel ik minder actief zal zijn en meer op de achtergrond, blijf ik nog een aantal halve dagen per week aanwezig. Helaas zal ik niet iedereen meer persoonlijk kunnen behandelen.

Dank jullie wel voor de fijne samenwerking en het vertrouwen. Ik wens jullie het allerbeste.

Met vriendelijke groet,
Eddy Hekman

Jamah Barres Tandartsen

Beste patiënten,

Met veel enthousiasme stel ik mijzelf graag aan jullie voor. Mijn naam is Jamah Barres en ik ben 34 jaar oud. Samen met mijn partner en onze twee lieftallige kinderen woon ik in Groningen. Per 1 april mag ik mij ook de gelukkige eigenaar noemen van de tandartsenpraktijk Hekman tandartsen.

Hekman tandartsen bestaat al ruim 40 jaar en wordt gewaardeerd door zowel de patiënten als de medewerkers. Verder is deze praktijk gevestigd in dezelfde warme wijk waarin ik zelf ben opgegroeid. Dat ik nu de kans krijg om mijn bijdrage te leveren aan de mondgezondheid van mijn buurtbewoners maakt deze overname extra bijzonder voor mij.

Zowel tijdens als na mijn studie tandheelkunde in Groningen heb ik ervaring opgedaan in verschillende praktijken verspreid over de provincies Drenthe, Friesland en Groningen. Deze diverse ervaringen en de passie voor mijn vak hebben mij gevormd tot de tandarts die ik vandaag ben. Bovendien staat het leveren van kwalitatief goede zorg en persoonlijke aandacht voor de patiënten hoog in het vaandel bij mij.

Hoewel de naam van de praktijk zal veranderen, is mijn doel om de huidige visie en de juiste zorgverlening van de praktijk voor te zetten. Daarnaast is mijn doel om jullie te garanderen van een goede tandheelkundige zorg en een prettige ervaring bij elk bezoek aan de praktijk door regelmatig mij zelf bij te scholen en meer innovaties te introduceren in de praktijk. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie te werken aan het behoud van een gezonde en stralende glimlach.

Heeft u nog aanvullende vragen met betrekking tot deze overname of wenst u een persoonlijke kennismaking, dan kunt u uiteraard hiervoor een afspraak maken.

Met vriendelijke groet,
Jamah Barres

Hekman logo1

Barres Tandartsen 
Praktijk voor tandheelkunde + mondhygiëne
Telefoon 050 571 67 00
 mail